Neslihan Acar (Neslihan Acar Kimdir? - Neslihan Acar Resimleri)
Neslihan Acar (Neslihan Acar Kimdir? - Neslihan Acar Resimleri)

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Neslihan Acar, (d. 1969), sinema ve dizi oyuncusu.
4 Yaşındayken reklam filmlerinde çocuk yıldız olarak rol alan sanatçı, henüz 12 yaşındayken sinemada yerini alarak Bekçi Murtaza adlı filmle kamera karşısına geçerek oyuncu oldu.
Neslihan Acar, 4 yıl aranın ardından 16 yaşında tekrar sinemaya dönerek birçok filmde rol aldı. Birkaç filmde başrol oynadı. Çasod üyesi olan Acar, Levent İnanır ile evlidir.






Filmografisi


  • Sürgün Hayatlar - 2008
  • Davetsiz Misafir - 2005
  • Fırtına Hayatlar - 2004
  • Dudaktan Kalbe - 2004
  • Umutların Ötesi - 2003
  • Hayat Bilgisi - 2003
  • Dava / Doz - 2001
  • Hain Geceler - 1998
  • Acı Günler - 1997
  • Çıkmaz Yol - 1996
  • Kış Düşleri - 1993
  • Öldüren Miras - 1993
  • Bizim Mahalle - 1993
  • Mahallenin Muhtarları - 1992
  • İki Günlük Hürriyet - 1989
  • Yasak İlişki - 1988
  • Bebek Yüzlü - 1988
  • Kumar (2) - 1988
  • Babam ve Ben - 1988
  • Her şey Güzeldi - 1988
  • Küçük ****** - 1988
  • Canım Oğlum - 1988
  • Kıbrıs'ta Vuruşanlar - 1988
  • Allah Allah - 1987
  • Benim Olsaydın - 1987
  • Benim İçin Ağlama - 1987
  • Ne Fayda - 1987
  • Sızı - 1987
  • Kızımın Kanı - 1987
  • Düş Yakamdan Osman - 1987
  • Bekçi - 1986
  • Aşkın Kanunu Yoktur - 1986
  • Sevgi Çıkmazı - 1986
  • Acı Lokma - 1986
  • Biraz Neşe Biraz Keder - 1986
  • Dayak Cennetten Çıkma - 1986
  • Elmayı Kim Isırdı - 1986
  • Sultanoğlu - 1986
  • Mavi Mavi - 1985
  • Sevmek - 1985
  • Beyaz Ölüm - 1983

neslihan acar kimdir , neslihan acar fotoğrafları , neslihan acar resimleri , neslihan acar hayatı , nesliyan acar kaç yasında , neslihan acarın hayatı , neslihan acar nereli , neslihan acar , neslihan acar vikipedi , neslihanacar , neslihan acar fotoları , neslihan acar kim , neslihan acarın son hali , neslihan acar biyografi , neslihan kimdir ,