Vikipedi, özgür ansiklopedi


Neslihan Acar, (d. 1969), sinema ve dizi oyuncusu.
4 Yaşındayken reklam filmlerinde çocuk yıldız olarak rol alan sanatçı, henüz 12 yaşındayken sinemada yerini alarak Bekçi Murtaza adlı filmle kamera karşısına geçerek oyuncu oldu.
Neslihan Acar, 4 yıl aranın ardından 16 yaşında tekrar sinemaya dönerek birçok filmde rol aldı. Birkaç filmde başrol oynadı. Çasod üyesi olan Acar, Levent İnanır ile evlidir.



Neslihan Acar (Neslihan Acar Kimdir? Neslihan Acar Resimleri)


Filmografisi


  • Sürgün Hayatlar - 2008
  • Davetsiz Misafir - 2005
  • Fırtına Hayatlar - 2004
  • Dudaktan Kalbe - 2004
  • Umutların Ötesi - 2003
  • Hayat Bilgisi - 2003
  • Dava / Doz - 2001
  • Hain Geceler - 1998
  • Acı Günler - 1997
  • Çıkmaz Yol - 1996
  • Kış Düşleri - 1993
  • Öldüren Miras - 1993
  • Bizim Mahalle - 1993
  • Mahallenin Muhtarları - 1992
  • İki Günlük Hürriyet - 1989
  • Yasak İlişki - 1988
  • Bebek Yüzlü - 1988
  • Kumar (2) - 1988
  • Babam ve Ben - 1988
  • Her şey Güzeldi - 1988
  • Küçük ****** - 1988
  • Canım Oğlum - 1988
  • Kıbrıs'ta Vuruşanlar - 1988
  • Allah Allah - 1987
  • Benim Olsaydın - 1987
  • Benim İçin Ağlama - 1987
  • Ne Fayda - 1987
  • Sızı - 1987
  • Kızımın Kanı - 1987
  • Düş Yakamdan Osman - 1987
  • Bekçi - 1986
  • Aşkın Kanunu Yoktur - 1986
  • Sevgi Çıkmazı - 1986
  • Acı Lokma - 1986
  • Biraz Neşe Biraz Keder - 1986
  • Dayak Cennetten Çıkma - 1986
  • Elmayı Kim Isırdı - 1986
  • Sultanoğlu - 1986
  • Mavi Mavi - 1985
  • Sevmek - 1985
  • Beyaz Ölüm - 1983
neslihan Acar kimdir , Neslihan Acar fotoğrafları , Neslihan Acar resimleri , Neslihan Acar hayatı , nesliyan Acar kaç yasında , Neslihan acarın hayatı , Neslihan Acar nereli , Neslihan Acar , Neslihan Acar vikipedi , neslihanacar , Neslihan Acar fotoları , Neslihan Acar kim , Neslihan acarın son hali , Neslihan Acar biyografi , Neslihan kimdir ,